Najbolji recepti za ČIŠĆENJE JETRE prirodnim putem (od toksina, masnoće, alkohola, parazita)

CISCENJE JETRE

Kako se čisti jetra po metodi Dr Šulca. Metod za čišćenje jetre prirodnim putem. Čišćenje žuči i detoksikacija organizma

 

Uvideo sam da svi potcenjuju moć metode čišćenja organizma. Ako ih ne primenite na radikalan način i ako ne ponavljate postupak, može se desiti da ne ozdravite.

 

Imao sam ljude koji su mi se kleli da se pridržavaju programa lečenja teže izlečivih bolesti, ali su pritom jetru pročišćavali veoma retko, jedanput u nekoliko meseci. Mislili su da to nije mnogo važno. A to jeste nešto što stalno treba da se ponavlja.

Pogledajmo šta mi je dr Šulc ispričao o čišćenju organizma. Šulc kaže ovako: „Svi koji su dolazili kod mene nadali su se da ja imam negde neku bocu sa lekovitim biljem, od koje bi oni mogli da ozdrave za jedan dan ili jednu sedmicu; da poprave svu štetu na sebi, da izleče sve bolesti i isprave 30 godina nezdravog života. Ali, to ne ide tako. Svako ko kaže da može da vas izleči za jednu sedmicu pročišćavanjem tela, ne govori istinu. „Kada biste videli te fotografije”, govori dr Šulc, „na kojima se vidi koliko se otpadnih materija nalazi u telu prosečnog čoveka, shvatili biste koliko su beskorisni proizvodi iz mnogih prodavnica zdrave hrane.”

Dr Šulc mi je govorio: „U Santa Barbari sam video kako hirurzi ‘otvaraju’ telo jednog čoveka, koji je bio prilično zdrav atletičar, nije pušio, nije pio, trenirao je, ali koji je umro od srčanog napada tokom trčanja. Imao je oko pedeset i nešto godina.

Reklo bi se da je živeo zdravo, nije imao višak kilograma. Ali tada sam video njegovu žučnu kesu. Bože, zamalo da nisam povratio. Bila je veličine teniske loptice, fluoroscentno zlatno-zelene boje, čvrsto popunjena sa holesterolom i na hiljade kamenja. Takvog čoveka su lekari smatrali zdravim.

Svaki put kad bih video unutrašnjost nekog čoveka, viđao sam žučnu kesu 2-3 puta veću od normalne. Prepuna je otpada iz jetre, velika kao
teniska loptica i otečena na sve strane.

Čišćenje jetre

Jetra kod ljudi se uvećava i zbog toksina. Viđao sam groteskno velike jetre, a da uzrok nije bio u alkoholu, već se radilo o prosečnim ljudima koji misle da je sve u redu. Tako sam viđao jetre navodno zdravih ljudi, koje su bile od bele boje i masne, preko žute, s infekcijom ili krvarenjem, do crvene boje poput neke zakorele rane.”

Postoje tri metode čišćenja jetre koje treba primenjivati.

To su: blago čišćenje jetre, jako čišćenje jetre/žučne kese i tinktura za jetru/žučnu kesu.

1) Blago čišćenje jetre – primenjuje se svakog dana. Može da se radi jednu sedmicu, a onda da se pređe na čišćenje bubrega, i na kraju opet ovo.

Pojedini ljudi, poput jednog čoveka koji se izlečio od demencije (propadanje intelektualnih sposobnosti i viših mentalnih funkcija) pročišćavanjem creva, primenjivali su metodu čišćenja jetre neprekidno više od 40 dana. Ova metoda se primenjuje na prazan stomak, odmah po ustajanju. Količina se odnosi na jednu osobu. Uzmite oko 250 ml citrusnih sokova. Najbolje ako su sveži. Iscedite sve te pomorandže, i ubacite jedan limun, ako ste dovoljno hrabri. Ako vam citrusi previše isušuju kožu, onda uzmite sok od jabuke sa sve talogom. Dodajte oko 250 ml čiste vode, 1 češanj be log luka, 1 kašiku maslinovog ulja i komad đumbira veličine polovine palca. Nemojte seći luk, već ga samo izgnječite na stolu, da biste sklonili spoljnu ljusku, pa onda sve sastojke ubacite u blender. Dobijenu smesu popijte.

Ako možete da izdržite ukus, povećajte količinu maslinovog ulja na 4 kašike; beli luk na 4 velika češnja; i đumbir da bude onolike veličine koliko treba da biste izbegli mučninu zbog luka.

Otkrio sam da ponekad pomaže ako nakon čišćenja jetre popijete malo sveže isceđenog soka od pomorandže ili jabuke – kao vrstu nagrade za sebe, a u cilju otklanjanja ukusa belog luka iz usta.

Petnaest minuta nakon čišćenja jetre, nastavite pročišćavanje tako što ćete popiti dve šolje (1 šolja = 250 ml) sledećeg čaja.

Sastojci čaja za detoksikaciju su ovi:

– 2 dela isprženog korena maslačka

– 1 deo kore cimeta

– 1 deo semena kardamona

– 1 deo korena sladića

– 1 deo bobica kleke

– 1 deo korena đumbira

– 1 deo pupoljaka karanfilića

– 1 deo bibera

– 1 deo listova medveđeg grožđa

I ako vam fale neki od sastojaka, probajte da napravite čaj približno istog sastava. U svakom slučaju je bolje nego uopšte ne popiti čaj. Ovo je celokupni postupak metode blagog čišćenja jetre. Sledeća na redu je metoda jakog čišćenja jetre/žučne kese. Ali pre toga, pogledajmo slučaj
žene koja je primenjivala metodu blagog čišćenja.